Sastanak predstavnika LAG-a s tvrtkom Keramika Modus d.o.o. i Phonex d.o.o.
13. siječnja 2014.
photo 3

13

sij
photo 3
Slijedom predmetnih aktivnosti LAG-a danas (13.01.) održani su sastanci predstavnika LAG-a i predstavnika tvrtki Keramika Modus d.o.o. i Phonex d.o.o. S tvrtkama je dogovorena daljnja suradnja i informiranje o mogućim projektima koji će biti interesantni za tvrtke. 

Voditelja LAG-a, Saša Rister i tajnika Marija Marolina ispred tvrtke Keramika Modus d.o.o. primila je gospođa Verica Hocenski, predstavnica uprave za kvalitetu i zaštitu okoliša i gospođa Katica Petkov. Tvrtka ima potrebe za ulaganjem u infrastrukturu koja je vezana uz obnovljive izvore energije, ulaganje u strojeve i opremu, ali i ostale projekte koji bi mogli doprinijeti razvoju poduzeća. Slične potrebe ima i tvrtka Phonex d.o.o. ispred koje je predstavnika LAG-a primio direktor Dalibor Fofonjka. Isti je predstavnike LAG-a proveo kroz proizvodne pogone tvrtke i izrazio spremnost u daljnjoj suradnji.
 
Predstavnici LAG-a “Papuk” će nastaviti s obilaskom poduzetnika, obrtnika, OPG-ova i drugih zainteresiranih koje ovom prilikom pozivamo da nam se jave kako bi ih mogli upoznati s mogućnostima bespovratnih sredstava ali i uvesti u jedinstvu bazu putem koje ćemo ih informirati o svim aktulanostima
 
photo 2