Natječaj za udruge do 17.02.
6. veljače 2014.
udruge

6

velj

udruge

U sklopu kampanje Voda s porukom, Jana je odlučila pokrenuti i prijavu projekata na web stranici www.vodasporukom.com. Svrha prijave je odabir onih projekata kojima bi se omogućilo financiranje u vidu donacije, a čija će konačna realizacija ovisiti o aktivnostima na web stranici. Humanitarno djelovanje, očuvanje kulturne, povijesne i tradicijske baštine, mladi, obrazovanje i znanost, društvene inovacije, ekologija, sport i umjetnost kategorije su u kojima se mogu prijaviti projekti

 

 

Prijave se primaju od 17. 1. do 17. 2. 2014., a svoje projekte moći će prijaviti sve neprofitne organizacije koje će nakon inicijalnog odabira žirija imati priliku svoja dobra djela realizirati i time nastaviti viziju Jane: dobro se dobrim vraća. Odabrani projekti bit će predstavljeni na web straniciwww.vodasporukom.com. Članovi žirija su bivša miss Hrvatske Anica Kovač, pjevačica LanaJurčević,  književnik i televizijski voditelj Bruno Šimleša, izvršna direktorica marketinga koncerna Agrokor Iva Balent i direktorica marketinga Jamnice Jasna Mikačić. 
U našem svijetu potrebno je više svjetlosti.
 Trebamo više ljudi koji nadahnjuju. Ostavite i vi danas svoj trag, odaberite prema kojem ćete cilju krenuti, kakav doprinos dati na poslu, kod kuće, u društvu i životu općenito. Nije li utjecaj na ovaj svijet putem pomaganja i pozitivnog djelovanja na druge jedan od osnovnih razloga postojanja?”, izjavila je izvršna direktorica marketinga koncerna Agrokor i članica žirija Iva Balent. Prošlu godinu kampanja Jana – voda s porukom ispunila je dobrim djelima i inspirativnim misijama koje su razveselile srca mnogih potrebitih. Ispisujući inspirativne poruke na stranici www.vodasporukom.com mnogi su sudjelovali u ispunjavanju humanitarnih ciljeva, sakupljajući kapljice koje su se pretočile u donacije za udruge diljem Hrvatske.  Kampanja Voda s porukom svoju će uspješnu priču nastaviti i u 2014., vođena idejom da je pomaganje najljepši dar. Zato prijavite svoje projekte, nastavite našu uspješnu priču, pokažite da imate veliko srce i pomozite onima kojima je svako dobro djelo novi korak ka sretnijem i ljepšem životu.