OZNAKA NATJEČAJA 02/18-111

Prema uputama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (u daljnjem tekstu APPRRR), s obzirom da je u tijeku podnošenje prijava za LAG Natječaj tip operacije 1.1.1. „POTICANJE ULAGANJA U OSNIVANJE, POBOLJŠANJE ILI PROŠIRENJE LOKALNIH TEMELJNIH USLUGA ZA RURALNO STANOVNIŠTVO, UKLJUČUJUĆI SLOBODNO VRIJEME I KULTURU, TE PRIPADAJUĆU INFRASTRUKTURU“ obavještavaju se nositelji projekata, koji još nisu podnijeli prijave za ovaj natječaj, da je došlo do promijene u slijedećim obrascima i prilozima:

 

  • Tehničke promjene napravljene su u Obrascu B – Plan nabave - Tablica troškova i izračuna potpore.
  • Promjene su napravljene u Prilogu III „Opis projekta“ u poglavlju 10 , koji je sastavni dio suglasnosti/odluke predstavničkog tijela jedinice lokalne samouprave, a odnose se na informaciju da ulaganje mora biti u skladu s LRS LAG-a, a ne i s razvojnim dokumentom JLS.
  • Prilog I LAG Natječaja - Dokumentacija za podnošenje prijave projekta – točka 18. – JLS NE moraju dostaviti ovu izjavu.

APPRRR također objašnjava da se za najvišu vrijednost projekta, koja iznosi 100.000 €, uzima u obzir vrijednost projekta bez PDV-a, neovisno o tome ima li nositelj projekta prava na odbitak PDV-a ili ne.

Obavještavaju se potencijalni prijavitelji, s obzirom da je podnošenje prijava u tijeku, nositelji projekta koji nisu podnijeli još prijave, MORAJU dostavljati projekte na novim obrascima !!

Obrazac B 

Prilog III

Prilog I

M19.4
M19.1

 

Statistika posjeta

Danas:21
Jučer:39
Tjedan:185
Mjesec:785
Ukupno:114179

Tko je online

Guests : 17 guests online Members : No members online