Početna

PRR 2014-2020Ministarstvo poljoprivrede objavilo je konačnu verziju Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014-2020 koji će odrediti smjer razvoja i sve mogućnosti koje će se pružati dionicima iz ruralnih područja vezano za sufinanciranje iz sredstava Europskog fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj. Dokument koji je objavljen predstavlja nelektoriranu verziju koja je upućena na neformalne konzultacije u Opću upravu za poljoprivredu (DG Agri), iz koje će biti proslijeđen u ostale Opće uprave.

 

Budući je program, sve do slanja na konačno odobrenje, moguće mijenjati, Ministarstvo poljoprivrede poziva sve zainteresirane da se jave sa svojim komentarima, prijedlozima ili primjedbe. Iste će se zaprimati zaključno s 28. veljače na adresi e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., s naznakom predmeta „KOMENTARI NA PRR“. Sve konstruktivne prijedloge koji će biti u skladu sa zakonskom regulativom, Ministarstvo će razmotriti, a neke sigurno i uvrstiti u konačnu inačicu Programa.

Najnoviju verziju Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020. možete preuzeti OVDJE.

LAG PAPUK poziva sve dionike razvoja i zainteresiranu javnost sa svoga područja da moguće primjedbe ili izmjene Programa dostave i LAG-u na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kako bi ih uvrstili u zajedničke komentare koji će se slati u Ministarstvo u ime LAG-a PAPUK.