Početna

Ministarstvo poljoprivrede, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u suorganizaciji sa LAG-om PAPUK organiziraju dana 14.02.2017 od 14:00 sati radionicu za poljoprivrednike na kojoj će se informirati korisnike o ciljevima i provedbi IAKS mjera iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014-2020.

 

Informacije se odnose na slijedeće mjere:

•             Mjera 10 - Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene,

•             Mjera 11 - Ekološki uzgoj i

•             Mjera 13 - Plaćanja područjima s prirodnim ili ostalim posebnim ograničenjima.

 

Također će biti pružene informacije i o pripremi mjere 14 Dobrobit životinja, za koju vlada veliki interes stočara.

 

Radionica će se održati u Orahovici u prostoru Velike gradske vijećnice, Trg pl. Mihalovića 1, Orahovica dana 14.02.2017 od 14:00 sati. 

M19.4
M19.1

 

Dravaportal.eu

Dragi posjetitelji naše web stranice,

Želimo vas informirati da na internet portalu www.dravaportal.eu, možete besplatno promovirat i svoje proizvode, usluge, gospodarstva i poduzeća, uz punu podršku članova tima našeg LAG-a te tako unaprijediti svoje poslovanje, povećati vidljivost i poslovne performance.

Za sve informacije vezane za objavu i unos podataka na portal, tim našeg LAG-a stoji vam na raspolaganju!

Očekujemo vaš poziv!

Tel: +385 98 973 14 53

mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Internet portal www.dravaportal.eu rezultat je projekta DUPLO, čiju je provedbu sufinancirala EU, u okviru Progama prekogranične suradnje Mađarska – Hrvatska. U Hrvatskoj, projekt su provodili Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje iz Osijeka i Razvojna agencija grada Čakovca, u razdoblju 01.04.2013-31.07.2014. godine, uz aktivnu podršku svih LAG-ova s područja Međimurske, Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije. Mađarski partneri na projektu: Istraživački centar za ekonomske i regionalne studije Mađarske akademije znanosti (vodeći partner) i Direktorat Mađarskih voda iz Pečuha.

 

        

logo EU

 

Statistika posjeta

Danas:0
Jučer:1
Tjedan:3
Mjesec:1150
Ukupno:22914

Tko je online

Guests : 36 guests online Members : No members online