Početna

savjetodavna 225x150Savjetodavna služba organizira besplatan tečaj od 25 sati za poljoprivrednike, koji će se održati od 13.veljače pa na dalje. Ovisno o broju prijavljenih tečajevi će se organizirati prema specijalnostima a izvoditi će ga stručni savjetnici Savjetodavne službe.

 

 

 

Ovaj tečaj obavezan je za poljoprivrednike koji nemaju poljoprivredno obrazovanje, a:

  • Prijavljeni su kao mladi poljoprivrednici u sustavu osnovnih plaćanja u poljoprivredi od 2015. godine na dalje
  • Prošli su na 1. natječaju ili se namjeravaju javiti na Mjeru 4 Programa ruralnog razvoja “Ulaganja u fizičku imovinu”.

 

Tečaj nije namijenjen mladim poljoprivrednicima koji se javljaju na provedbu operacije 6.1.1. “Potpora mladim poljoprivrednicima”.

 

Na tečaj se mogu prijaviti i svi ostali zainteresirani poljoprivrednici.

 

Zainteresirani poljoprivrednici se za prijavu i sve detaljnije informacije mogu javiti u urede Savjetodavne službe osobno ili putem telefona 800-970, 726 587.

 

http://www.icv.hr/2017/01/tijeku-prijave-tecajeve-poljoprivrednike/

M19.4
M19.1

 

Dravaportal.eu

Dragi posjetitelji naše web stranice,

Želimo vas informirati da na internet portalu www.dravaportal.eu, možete besplatno promovirat i svoje proizvode, usluge, gospodarstva i poduzeća, uz punu podršku članova tima našeg LAG-a te tako unaprijediti svoje poslovanje, povećati vidljivost i poslovne performance.

Za sve informacije vezane za objavu i unos podataka na portal, tim našeg LAG-a stoji vam na raspolaganju!

Očekujemo vaš poziv!

Tel: +385 98 973 14 53

mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Internet portal www.dravaportal.eu rezultat je projekta DUPLO, čiju je provedbu sufinancirala EU, u okviru Progama prekogranične suradnje Mađarska – Hrvatska. U Hrvatskoj, projekt su provodili Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje iz Osijeka i Razvojna agencija grada Čakovca, u razdoblju 01.04.2013-31.07.2014. godine, uz aktivnu podršku svih LAG-ova s područja Međimurske, Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije. Mađarski partneri na projektu: Istraživački centar za ekonomske i regionalne studije Mađarske akademije znanosti (vodeći partner) i Direktorat Mađarskih voda iz Pečuha.

 

        

logo EU

 

Statistika posjeta

Danas:104
Jučer:142
Tjedan:774
Mjesec:3900
Ukupno:64189

Tko je online

Guests : 24 guests online Members : No members online